Workshops & schminken

Ben je op zoek naar een unieke en leuke activiteit voor een kinderfeestje, feest of school? Dan zijn onze workshops ballonnen modeleren en schminken de perfecte keuze!


Schminken

Of je nu een piratenfeest, sprookjesfeest of junglefeest organiseert, met sminken zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de juiste kleuren en technieken kun je prachtige gezichtsschilderingen creëren die perfect aansluiten bij het thema van jouw feest. Zo kunnen kinderen zich volledig onderdompelen in hun favoriete personages en onderdeel worden van een spannend avontuur.

Schminken is de ideale activiteit om elk feest, schoolactiviteit of workshop naar een hoger niveau te tillen. Het biedt eindeloos creatieve mogelijkheden voor elk thema en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Met professionele schminkproducten en deskundige schminkartiesten is veiligheid en kwaliteit gewaarborgd. Dus waar wacht je nog op? Geef jouw evenement een magisch tintje met schminken!

Workshops

Wil je een creatieve en leuke ervaring voor kinderfeestjes, feesten of op scholen? Dan zijn onze workshops ballonnen modeleren, schminken, gekke kapsels en maskers maken precies wat je zoekt! Bij deze workshops kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen unieke creaties maken.

Ballonnen modeleren
Tijdens de workshop ballonnen modeleren leren kinderen hoe ze ballonnen kunnen draaien en vormen tot verschillende dieren, hoeden, bloemen en nog veel meer. Ze zullen versteld staan van hun eigen creativiteit wanneer ze hun eigen ballonfiguren creëren!

Schminken
Met de workshop schminken kunnen kinderen zichzelf transformeren in fantastische wezens, stoere superhelden of mooie prinsessen. Onze ervaren schminkartiesten zorgen voor kleurrijke ontwerpen en begeleiden de kinderen stap voor stap om geweldige looks te creëren.

Gekke kapsels
Bij de workshop gekke kapsels kunnen kinderen hun haar omtoveren tot unieke en grappige creaties. Van gekleurde sprieten tot wilde pieken en gekke vormen, alles is mogelijk! Laat de kinderen hun fantasie de vrije loop en ga voor een onvergetelijke look.

Maskers maken
Laat de kinderen hun eigen persoonlijke maskers maken tijdens de workshop maskers maken. Met verschillende materialen en versieringen kunnen ze maskers ontwerpen die passen bij hun eigen stijl en persoonlijkheid. Dit is een geweldige activiteit om de creativiteit van kinderen te stimuleren.